casting location/Casting Studio Gent

Casting Studio Gent, opgericht in 1995, wordt momenteel geleid door casting directors Kris De Meester en Arno Steenackers. Het bureau selecteert acteurs, modellen en ‘people’ voor verschillende opdrachtgevers zoals productiebedrijven, reclamebureaus en fotografen.

*KFO_0095_BW_low.jpg

Cast studio ghent heeft door de jaren heen het geluk gehad om te werken voor 'the best of the best' zoals Lars von Trier, Terrence Davies, Philippe Grandrieux, Lionel Goldstein, Timo Vuorensola, Pieter Kuijpers, Frank van Passel, George Tucker, Erik Bulckens, Toon Aerts, Pieter van Hees, Koen Mortier, Indra Siera, Johan Kramer, Jean Baptiste Leonetti, Bart van den Bempt, Dimitri Karakatsanis, Alejandro Salinas, Xavier Mairesse, Roegier van der Ploeg, Koen Demuynck, Nanouk Leopold, om er maar een paar te noemen.

Casting Studio is niet alleen een bureau met mooie gezichten, maar vooral een team van gepassioneerde casting directors. Casting studio is er trots op nieuw talent te ontdekken voor elke nieuwe campagne zonder beperkt te zijn tot de gebruikelijke gezichten.

cast_castingstudio_trans.jpg

Casting Studio staat voor eerlijkheid en duidelijkheid. Het bureau heeft in twee decennia een uitstekende reputatie opgebouwd bij zowel opdrachtgevers als acteurs. Hun credits zijn niet alleen de producties, maar vooral de mensen met wie Casting Studio samenwerkt.

casting locatie:

CA/ST Casting Studio Ghent

Alpacastraat 29

9000 Gent

+32 92325000