casting/Momo & Johan

Casting van 'Momo' en 'Johan' voor de nieuwe film van Koen Mortier

pexels-steven-arenas-362948_edited.jpg

CA/ST Casting Studio Gent lanceert de casting voor de rollen 'Momo' en 'Johan' in het nieuwste project ‘Skunk’ van Koen Mortier.

Een langspeelfilm die in het najaar van 2021 zal gedraaid worden. Gebaseerd op het boek ‘Skunk, De geur van een destructief leven’ van Geert Taghon.

PERSONAGE ‘MOMO’
(Noord- tot Zuid-) Afrikaanse etniciteit. Spreekt Vlaams, mag met Oost- of West-Vlaams accent zijn. Stoer uiterlijk. Is 15 tot 18 jaar jong. Met of zonder acteerervaring. Stel je voor via deze pagina.

PERSONAGE 'JOHAN'
Westerse etniciteit. Spreekt Vlaams, mag met Oost- of West-Vlaams accent zijn. Mollig gebouwd. Is 14 tot 17 jaar jong. Met of zonder acteerervaring. Stel je voor via deze pagina.

CASTING
Casting director Kris De Meester, die reeds eerder werkte met Koen Mortier voor ‘Ex-Drummer’, organiseert de casting. Om in aanmerking te komen voor deze casting kunnen kandidaten zich voorstellen door een selftape, een zelfgemaakte video, te sturen via deze pagina. De geselecteerden krijgen vervolgens de kans om in de studio van CA/ST Casting Studio Gent een persoonlijke auditie te doen. De Covid-19 maatregels zullen hierbij gerespecteerd worden. 

De casting van de andere rollen zullen via deze website bekendgemaakt worden. Wil je op de hoogte blijven dan kan je je gratis abonneren op de nieuwsbrief van CA/ST Casting Studio Gent.